// Sherreti

Rezervo Tani!

Economy
Compact
Intermediate
Wagon
Luxury
SUV
Family
VAN

Data e Marrjes & Lokacioni

Lokacioni i Marrjes

Data e Kthimit & Lokacioni

Lokacioni i Kthimit

Informacionet e Nevojshme

Mosha dhe Shteti

Ndrysho Rezervimin
Opel Corsa offer

+13000

Klient te Kënaqur

+100

Vetura

3

Lokacione

Airport, Prishtine dhe Ferizaj

10

Vite Eksperiencë

çka ne ofrojmë?

rezervo nga webfaqja

Shpejtë dhe sigurtë ju mundëson Autosherreti Rent a Car rezervime nga webfaqja me terheqje te vetures ne dy lokacionet.

merr nga aeroporti

Që nga qasti zbritjes direkt ne veture, Autosherreti Rent a Car ju mundeson tërheqjen dhe kthimin e veturës ne Aeroport.

rezervo nga iphone

Autosherreti Rent a Car lansoi aplikacionin per Iphone IOS, kërko ne Apple Store Sherreti Rent a Car dhe shkarko falas.

asistence

Çdo herë kur ndiheni të pasigurtë mbi shërbimet tona dhe mbi gjendjen teknike të veturës kontato për asistencë .

paguaj me kartele

Autosherreti Rent a Car ju mundëson pagesat edhe me kartelë. Visa , Mastercard, American Express dhe transfer bankar.

bonus kartela

Te gjithe klientet aktual dhe klientet e ardhshem kane mundesine te pajisen me njeren nga kartelat dhe te perfitojne bonus.

Sherreti Rent-a-Car Logo

We're here to help you!
Chat with us directly.

 • Erblin

  Kontakto direkt ne WhatsApp

 • Salih

  Kontakto direkt ne WhatsApp

 • Afrim

  Kontakto direkt ne WhatsApp

 • Ardian

  Kontakto direkt ne WhatsApp

 • Leutrim

  Kontakto direkt ne WhatsApp